PDA

Просмотр полной версии : Транспортування 3л бутилів.


anm
17.11.2015, 14:37
Після того, як під час транспортування до клієнта репнув 3-х літровий бутиль меду (а є така погана тенденція, що в нових бутилях скло все тоншає), вирішив якось боротись з цим явищем.

Помізкувавши зробив ось таку приспособу на 2 бутиля:
(Рейка 20х20мм. Саморізи 35 мм.)
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Граніт
17.11.2015, 20:05
Хорошая приспособа. Я в случае необходимости переправить мед вкладываю бутль в обрезанную сверху 5-6 литровую баклагу из под воды. Пока проколов небыло. Друг об друга банки не бьются.

верес
17.11.2015, 20:54
під час транспортування до клієнта репнув 3-х літровий бутиль меду
було в мене теж таке, але добре що сам бутильок був в пакеті а потім вже в сумку "рабу". Тож непролився, згодував назад бджілкам. Після того випадку якщо треба транспортувати то тільки в "рабій" сумці, банки в пакетах, і застосовую пінопластові перекладки, дуже надійно і неважке, ставлю шмат з 20 мм листа потрібного розміру на дно, потім дві банки, між ними і по периметру такі ж шматки пінопласту потрібних розмірів.

Злой Сашка
18.11.2015, 00:00
Помізкувавши зробив ось таку приспособу на 2 бутиля:Рейка 20х20мм. Саморізи 35 мм...
Чумова приблуда, але вона особисто мені ні до чого, бо категорично відмовляюся від 3-х літровок. Почніть привчати пакупців до невеликой тари та меду різних сортів. Навчіть мед не просто пробувати , а спочатку нюхати а потім вже пробувати.
У мене на столі стоїть мінімум 3 різних меди завжди. Сьогодні хочу цей, а завтра цей. А купив 3-и літровку і давишся потім ним поки дно не побачиш. А саме обідне, коли банку цокнеш тоді :kill: Ось так і розказую людям про смаки, сорти, настрій, аромат та биті банки.
Саме цікаве, що бувають випадки коли людям аромат не подобається а смак нічого. От тепер уявіть - попробував взяв, почав топтати а потім нюхнув і ..... куди дівати?

Stigi
18.11.2015, 09:29
Тоже пытаюсь прийти максимум к пол- литра. Когда просят бутыль, дою 3 по литру. Считаю 3 л плохой тарой для меда, как минимум после покупки его надо разлить тогда.

anm
18.11.2015, 10:34
Згоден.
Але ж трапляються і "дрібнооптові" покупці.
Якщо людина просить одразу 12 літрів, то якось 24 по півлітра трохи не зручно :)

Злой Сашка
18.11.2015, 10:39
бувають і "дрібнооптові" покупці.якщо людина просить одразу 12 літрів, то якось 24 по півлітра трохи не зручно :)
А що пластикові відра вже ніхто не виготовляє???:old: Тим більше що воно в господарстві навіть дуже згодиться.

anm
18.11.2015, 10:54
Так "традиції" ж! :)

Злой Сашка
18.11.2015, 12:55
Так "традиції" ж! :)
Дуже не люблю слово "традиції".... Ходити на 1-е травня з плаками, стояти біля мерця в черзі на площі (Червоній), нажиратися в хламіну "за здоров"я" а потім неділю сидіти на дієті і колесах, бухати і жерти на цвинтаві (кладовище), носити шоколадки і цукерки лікарям, викидати недопалки і пусті пачки з цигарок через вікно по ходу автомобіля, не забирати сіття після відпочинку на природі ....... ще дуже-дуже багато традицій, що граничать з невихованістю та свинством.(ИМХО)
Це не докір Вам, ні в якому разі, просто люди своїми діями і вчинками заслужили те що вони мають.:o:o Хтось більше, а хтось у менше. Ох... щось погода на мене діє не добре, мабуть піду посплю або попрацюю...ще не вирішив.
А-а-а... про відра і банки забув. Рахуємо: 4 банки і чотири кришки це десь гривень 40-42 не більше, рівно стільки ж коштує і відро на 11,2л. Подаруйте його разом з медом купцеві і нехай думає що він виграв, (відро) а на наступний рік він сам до вас прийде і знову попросить стільки ж меду у відрі, бо відро .... відро, воно таке корисне , таке потрібне у хазяйстві та ще й безоплатно... Я особисто цей метод перевірив кілька разів у цьому році, але міняв вулики на мед. Так ті відра у мене так і стоять помиті, висушені чекають наступного сезону. От тільки, я так і не зрозумів "хто кого":ah::ah:, бо всі задоволені....

AmpirV
18.11.2015, 13:29
Помізкувавши зробив ось таку приспособу на 2 бутиля
Я пять лет назад тоже озаботился проблемами мелкооптовых покупателей, которые забирая по 5-10 банок рассовывали их по всей машине, перекладывая чем придется. Кстати, при наличии расфасованного мёда в пятилитровых пластиковых вёдрах предпочтение отдают банкам. Сделал 4 таких ящика, в них же клиенты возвращают пустые банки. Рейка 19х27 с какой то упаковки из "Фокстрота".
Перегородки из гофрокартона прибиты степлером.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

vit
18.11.2015, 13:48
Якщо людина просить одразу 12 літрів, то якось 24 по півлітра трохи не зручно
Десь вже писав, досить зручно транспотрувати рідкий мед в 6л. бутлях з-під води з подальшим розливанням клієнтом в свою тару.

Балтян
19.11.2015, 21:44
В последнее время пользуюсь ящиками от бананов. В ящик входит 6 бутлей. Два ящика - один бидон, удобно во всех отношениях, а привыкший клиент банку возвращает. Между банками ставлю прокладки из стенок бу. ящиков или тонкого пенопласта или газет. Удобно складировать, удобно переносить.