Re: Изготовление альпийского улья
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 4 минуты novichok, да, склейка не самое трудное в изготовлении ульев. |
Цитата:
|
Цитата:
Надіслано від мого HUAWEI CUN-U29, використовуючи Tapatalk |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
вспомнил насчет рамок. Видел альпийцы с рамками обычной конструкции, евро, с боковыми разделителями. т. е. вариантов хватает |
Цитата:
|
Цитата:
Надіслано від мого HUAWEI CUN-U29, використовуючи Tapatalk |
"Вуликова фабрика" діє! Два дні в мене гостював друг з Києва - бджоляр і столяр Ігор Підгородецький (до речі, й користувач нашого форуму - також).Колега приїхав з власної ініціативи, коли почув, що в мене виник деякий напряг з термінами виконанням замовлень на альпійські вулики і спитав, яка потрібна допомога. Вирішили створити в Києві філію по виготовленню альпійських вуликів Н108 на базі майстерні Ігоря Богдановича Підгородецького. [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. Зарегистрироваться...] |
Просічно-витяжна сітка 2х8 виробництва харківського заводу імені Фрунзе користується у пасічників великим попитом. Буває, що в сезон вона не кожного дня буває в продажу навіть у фірмовому магазині по вул.Плеханівській в Харкові. Хороша сітка, жодних сумнівів, і підходить для вуликів усіх типів. Є лиш один недолік: сітка виробляється одного типорозміру, й на заводі не хочуть робити якусь кількість сітки по індивідуальному замовленню. Мовляв, турбот і без того достатньо...
Значить, для своїх вуликів сітку будемо різати самотужки. Наприклад, ось так: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. Зарегистрироваться...] |
Цього ролика розміщую в темі за проханням свого друга, колеги та компаньйона Ігоря Богдановича Підгородецького з Києва (на форумі - Podgarik). Справа в тому, що хлопець на форумі новачок і ще не навчився користуватись деякими функціями...
Отже, пропоную до перегляду ролик колеги: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. Зарегистрироваться...] |
Текущее время: 02:33. Часовой пояс GMT +3. |