|
Садовые
Вложений: 1
К ним относятся - яблоня, груша,абрикос,смородина, малина, слива, вишня, крыжовник. Не давая товарного мёда, они имеют очень большое значение, обеспечивая пчёл ранним взятком, который способствует весеннему развитию семей. Их мёдопродуктивность составляет от 10 до 40 кг с га.
|
Re: Садовые
:confused:Мед поясніть як в вас виходить що з садів не можна отримати товарного меду,ви не праві,я кожного року(і так всі 18 років пасічникуваня)отримую по 12 літрів травневого (сади) меду???:ah:(ИМХО)
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Ворон, ану поясніть слідуюче:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Мені ці дебати нагадали одну цікаву історію.....
Якось на ярмарці ходить чоловік із жінкою і в кожного пасічника питають: - А у вас є кабачковий мед? :confused::confused: ( кабачок-це цукіні, довгий гарбуз ) Всі посміхаються і кажуть немає такого меду. А один дядько їм : Тс-с-сс (і пальця до губ прикладає та продовжує тихенько) тихо нікому не кажіть, у мене є три літрових банки. Дістає із під столу і дає на пробу..... Ну як? А вони :ura1: оце воно, те що шукали. Розрахувалися і розійшлися... Ми до нього, а що це було??? А дядько каже: я бджіл розвожу 37 років і ніколи не бачив кабачкового меду, то звідки вони його бачили?:) Дам їм сояшнику і все. Поржали і розійшлися. |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Текущее время: 02:13. Часовой пояс GMT +3. |
|