Авторское право и интернет
Цитата:
|
Re: Рогатый улей
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Мне не жалко, но Борода прав... По контактам - поищите в инете студию "Удачный сезон", это они делают. У них ещё мнлго чего есть, но я пока не вникал - некогда... Отправлено с телефона через Tapatalk. Прошу прощения за возможные опечатки. |
Цитата:
|
Цитата:
Думка моя така,я: 1) виставляю своє відео на своєму каналі в ютубі [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. Зарегистрироваться...]- безкоштовно, ні в кого не краду. 2)Гріх маю ,користуюсь краденим кимось програмним забезпеченням(як і більшість користовачів інтернету) і відповідно розумію що є співучучасником злочину.Думаю це склалось так в силу специфіки менталітету,законодавчої бази і т д 3) не пропагую ,так як Ви,Берендей з Виталий91 пропагуєте по сутті вкрасти властність у Гурмана (тим більше яку можна купити за мізерні грОші ) і таки чиномви самі стаєте тим кимось Щиро ,людина створює відеопродукт, цікавий для пасічників,з цього він живе... |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Інтелектальна власність це як якась співачка один раз записали пісню а потім ротом зіває під фонограмму і гроші збирає більші ніж шахторі та ще й з кафе та ресторанів данину збирають. Думаю за краще а форумі рекламувати ті місця в інтернеті де можна вільно подивитись і зкачати фільми по бджільицтву з усього світу |
Re: Рейтинг лучших фильмов о пчеловодстве
А еще есть такое понятие, как заповеди пчеловода, вот одна из них:
Цитата:
|
Текущее время: 03:18. Часовой пояс GMT +3. |