Показать сообщение отдельно
Старый 02.09.2016, 22:15   #6004
gru.v
Бывалый

Пчелосемей: >0
Ульи: квадратні
Поблагодарили 2,337 раз(а) в 765 сообщениях
Сказал (а) "Не согласен!": 13
Сказали "Не согласен!" 9 раз(а) в 9 сообщениях
Файловый архив: 30
Закачек: 0
Вес репутации: 463
gru.v имеет неукоснительную репутациюgru.v имеет неукоснительную репутациюgru.v имеет неукоснительную репутациюgru.v имеет неукоснительную репутациюgru.v имеет неукоснительную репутациюgru.v имеет неукоснительную репутациюgru.v имеет неукоснительную репутациюgru.v имеет неукоснительную репутациюgru.v имеет неукоснительную репутациюgru.v имеет неукоснительную репутациюgru.v имеет неукоснительную репутацию
По умолчанию Re: Сейчас на пасеке (сезон 2016)

Цитата:
Сообщение от Димас Посмотреть сообщение
Уточню, что это не происходит при кормлении пакетами, наверное из-за скорости прокалывания и забирания.
при роздачі канді (проколоті пакети) в березні (ще до очистного обльоту) при +8 похмуро і сиро було одна сім"я з 14 почала вилітати в пошуках нектару але покруживши швидко ховались назад, так що не все так однозначно
був ще й такий випадок, купив сім"ю вже в вересні, при піднятті потолочин виявилось, що стоять 4 рамки по 2 по краям, а в середині бджоли відтягли язики і ці язики впали, пішов напад на сім"ю, я швидко пересадив її в новий вулик завісив рядном та оббризкав оцтом, напад припинився але сусід скаржився, що мої бджоли розбили його відводок. Виходить я спровокував, а там вже поживились де було можливо, хоча на своєму точку бійню у льотків не спостерігав навіть у сусідніх сім"ях, а можливо й прогавив такі спроби у суєті

Последний раз редактировалось gru.v; 02.09.2016 в 22:17.
gru.v вне форума  
Пользователь сказал cпасибо:
Олег к (03.09.2016)