Показать сообщение отдельно
Старый 26.12.2016, 20:36   #3
Абажур
Активный участник
 
Регистрация: 09.05.2016
Ульи: Рогатые на 10 рамок
Адрес: Украина, Харьков
Сообщений: 91
Сказал(а) спасибо: 62
Поблагодарили 107 раз(а) в 17 сообщениях
Сказал (а) "Не согласен!": 3
Сказали "Не согласен!" 0 раз(а) в 0 сообщениях
Файловый архив: 0
Закачек: 0
Вес репутации: 113
Абажур имеет неукоснительную репутациюАбажур имеет неукоснительную репутациюАбажур имеет неукоснительную репутациюАбажур имеет неукоснительную репутациюАбажур имеет неукоснительную репутациюАбажур имеет неукоснительную репутацию
По умолчанию Re: Старт без опыта. Помогите советами.

Цитата:
Сообщение от wwlo Посмотреть сообщение
абажур стартувати без досвіду в такій тонкій справі як бджільництво,це все одно як сісти за руль іномарки без досвіду управління.По моєму ваша мета заробити гроші.В такій сфері як бджільництво,де кругооборот капіталу один рік це зробити дуже важко.Вам треба просто відпочити і зменшити обороти .Мед не являється предметом першої необхідності і його продати дуже важко.Підіть на любий базар і постійте годину побачите кількість покупців і вам все стане ясно.Залишається опт.Але відкачати 18 тон меду?Особисто я такого пасічника не знаю за 28 років пасічникування.Це заняття для пенсіонерів,селян,які мають в господарстві город,корів і т.д,городян ,які мають основну роботу(сутки через три)і мають вільний час.І основне бджіл потрібно любити.Вони "медвежатників"не люблять.Повірте мені.Стартуйте в другій сфері.Мені просто жалко ваших грошей.
Вибачте, але я не розумію концепції. Якщо це так складно - чому це приносить малий дохід? Якщо це приносить малий дохід і складно - чому багато людей роблять це?

Мій досвід говорить мені, що чим більше складності, тим вищий дохід. Однак, якщо почитати форум - то бджільництво як ніби ядерна фізика, на думку бджолярів. Але ви це робите. Якщо це хобі для задоволення - чому ви продаєте мед? Я бачу логічні нестиковки.

У будь-якому випадку, дякую за ваші думки!
Абажур вне форума   Ответить с цитированием
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Antton (26.12.2016), Aznaurian (11.11.2018), Александр Днепр (26.12.2016), ДимаЗ (27.12.2016)