Цитата:
Сообщение от Aleksandr17
Блін, пробував я його, щось воно не дуже аж в горлі запекло
|
Смак треба зрозуміти. Все в цьому житті ми колись пробуємо вперше.
Колеги! Щось не можу зрозуміти. Чи це проблема з Карпатками, чи в чому причина.
Другий рік в НІКОТ підсаджую Карпатки і ніякого результату. Аборигени без проблем.
Чи може, що спочатку мордую Карпатками, а потім махнув рукою, і своїх використовую і протягом цього мордування відбуваєть щось те, що їм необхідно.
Нікот почищений, примитий водою чистою, був намазаний зсівшим медом, бджоли відполірували, - ну ляля. І знову якісь козні, а час пливе.
Які думки будуть з цього приводу?