Показать сообщение отдельно
Старый 19.02.2018, 23:04   #973
Alexandr L
Бывалый
 
Регистрация: 18.08.2015
Пчелостаж: 2
Пчелосемей: 10+
Ульи: лежак, 12 рамочные дадан с магазинами
Адрес: украина, черкасская область
Возраст: 71
Сообщений: 6,831
Сказал(а) спасибо: 5,706
Поблагодарили 6,349 раз(а) в 830 сообщениях
Сказал (а) "Не согласен!": 29
Сказали "Не согласен!" 51 раз(а) в 37 сообщениях
Файловый архив: 10
Закачек: 0
Вес репутации: 1083
Alexandr L имеет неукоснительную репутациюAlexandr L имеет неукоснительную репутациюAlexandr L имеет неукоснительную репутациюAlexandr L имеет неукоснительную репутациюAlexandr L имеет неукоснительную репутациюAlexandr L имеет неукоснительную репутациюAlexandr L имеет неукоснительную репутациюAlexandr L имеет неукоснительную репутациюAlexandr L имеет неукоснительную репутациюAlexandr L имеет неукоснительную репутациюAlexandr L имеет неукоснительную репутацию
По умолчанию Re: Сейчас на пасеке 2018

Цитата:
Сообщение от САМ Посмотреть сообщение
Доброго всем здоровья!!! Кто что думает по этому вопросу???
У понеділок, 19 лютого, у селі Сопошин Жовківського району відкрили перший на Львівщині завод з переробки меду та продуктів бджільництва. Підприємство є експортером українського меду та сприяє підтримці і розвитку регіональних пасічників.

«Це єдине підприємство такого ґатунку в області. Інвестиції сягають 20 млн грн. Тут створять 50 нових робочих місць з хорошою заробітною платою. Це добра опора для громади села – місця, де зможуть працювати люди і податки до місцевого бюджету», – сказав голова Львівської ОДА Олег Синютка.

До складу виробничих потужностей підприємства входить цех приймання сировини, цех переробки меду та гомогенізації, склад готової продукції, механічна майстерня, котельня з економічними та екологічними котлами.

Підприємство виготовляє акацієвий, липовий, гречаний, соняшниковий, ріпаковий мед та мед з ріднотрав’я.

«Мед від пасічника потрапляє до нас в цех прийому. Після цього мед перевозиться в цех і подається в камеру декристалізації. Мед розігрівається в камері декристалізації до температури 38-39 градусів упродовж певного технологічного часу. Після цього мед наливається у ванну розкристалізації і потім насосом перекачується через фільтр в гомогенізатор. Там він гомогенізується (робиться однорідним, – ред.) за допомогою шнекового механізму і приводиться до однорідного стану, який має однакові фізико-хімічні властивості», – розповів директор ТзОВ «Ренома» Михайло Баранівський.

Мед, виготовлений на підприємстві, експортується до Польщі, Австрії, Італії
Правильное решение.
Alexandr L вне форума  
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Gnat (19.02.2018), Віталій В (19.02.2018), ЯроБа (19.02.2018)