Всім привіт. Давно хотів завести собі такий собі блог, або простіше свій щоденник. Звісно, що кожного дня я його писати не буду. Сподіваюсь, що початківцям, які сюди заходять, моя інформація буде корисною.
Для початку представлюсь: мене зовуть Володимир, мешкаю в м.Харків, але пасіка знаходиться в Нововодолазькому районі. Ну а все інше можете подивитись в профілі.
Отже, 2017 рік, Бжолярський круг в Харківській області. Я приїжджаю туди як пасічник, який має 20 вуликів. Декого я знав раніше, з деякими людьми познайомився вперше. Наприклад, з Володимиром Татомиром, Олексієм Володимировичем (Медаль) Олексієм Борцем, які є нашими форумчанами. З БК я уїхав з великим бажанням розширити свою пасіку до 50-60 вуликів. Чому саме 50-60? А тому, що в мене є основна робота чиновником і я працюю 5 днів на тиждень і саме ця кількість вуликів є оптимальною для нормального догляду за нею по вихідним дням.
По приїзду додому, запозичивши гроші (суму я розкрию пізніше), я приступаю до втілення своєї мрії. Але тепер це не мрія, це – МЕТА! А мета така: купити 50 вуликів, але бджолопакетів лише 35.
PS. Прохання поки не писати в даній темі. Питання та відгуки давайте трохи пізніше.