Показать сообщение отдельно
Старый 26.09.2018, 23:05   #2234
yuasaver
Бывалый
 
Аватар для yuasaver
 
Регистрация: 05.10.2016
Пчелостаж: 10
Пчелосемей: 40+
Ульи: лежак, перехожу на дадан 12*300+145
Адрес: Прилуки-Киев
Сообщений: 926
Сказал(а) спасибо: 78
Поблагодарили 1,587 раз(а) в 497 сообщениях
Сказал (а) "Не согласен!": 1
Сказали "Не согласен!" 37 раз(а) в 29 сообщениях
Файловый архив: 0
Закачек: 0
Вес репутации: 297
yuasaver имеет неукоснительную репутациюyuasaver имеет неукоснительную репутациюyuasaver имеет неукоснительную репутациюyuasaver имеет неукоснительную репутациюyuasaver имеет неукоснительную репутациюyuasaver имеет неукоснительную репутациюyuasaver имеет неукоснительную репутациюyuasaver имеет неукоснительную репутациюyuasaver имеет неукоснительную репутациюyuasaver имеет неукоснительную репутациюyuasaver имеет неукоснительную репутацию
По умолчанию Re: Факторы ценообразования на медовом рынке

Цитата:
Сообщение от gopher Посмотреть сообщение
Подивіться, звідки імпортується основний об'єм меду в ЄС і за якою ціною. Це Китай за низькими цінами.
Нарощування експорту в інші країни вимагає постійних і значних зусиль, не обов'язково публічних.
Подивився і бачу: Бельгія 16%всього імпортованого меду з Китаю по ціні 2,01Евро/кг; Германія 7% всього імпортованого меду з Китаю - 1,84Евро/кг; Польща 9% - 1,39Евро/кг; Норвегія - 8% - 1,71кг. І що набагато дешевший українського? І Це при тому, що вся Европа гуде про його якість.

Так не міряйтесь ви за місце на ринку з китайцями, боріться з Аргентиною та Мексикою де ціна вище 2Евро/кг
yuasaver вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Happy hiver (27.09.2018)