08.12.2019, 23:31
|
|
Бывалый
Пчелостаж: 55
Пчелосемей: 40
Ульи: Дадан(300) 24-32р.,багатокорп.Рут(230)
Адрес: Київ(взимку),Київська об.,Броварський р-н, с Княжичі під лісом
Поблагодарили 1,271 раз(а) в 375 сообщениях
Сказал (а) "Не согласен!": 13
Сказали "Не согласен!" 29 раз(а) в 15 сообщениях
Файловый архив: 2
Закачек: 0
Вес репутации: 402
|
Re: Павловния
Цитата:
Сообщение от yuasaver
Вичитав в інтернеті, що досить велика павловнія росте біля природничого музею в Києві біля м. Театральна, справа від пямятника Патона. Користуючись випадком (гуляв з дітьми по Києву) поїхав туди подивитися - спочатку був розчарований, дерево має плоди (коробочки), але знизу дерево (гілки) підрізане, що їх не достати. Діти затягнули до музею, всі були задоволені. І вже на зворотному шляху діти замітили, що деякі опалі коробочки з насінням валяються під деревом (поки що мало, але думаю що з часом буде більше). Назбирали зо два десятки. Тому від походу подвійне задоволення. Насіння хватить гратися на всю зиму і весну.
Спробував розкрити коробочки, і зрозумів, що 5шт мені вже з головою хватить на цей сезон. Тому, зайве можу розіслати, а це близько 10 чоловік. НП - безкоштовно (оплата ваша за доставку Приблизно від 35грн), Укрпочта - компенсація вартості листа в залежності від того, яким листом замовите (звичайне, рекомендоване з повідомлення, з курьерською доставкою) по тарифам Укрпошти на картку. Для Вас дешевше буде Укрпоштою, але для мене краще НП. Якщо буде багато бажаючих, можливо ще зїзджу за насінням.
P.S. Насіння БЕЗКОШТОВНО. Замовлення в особисті повідомлення
|
А я шукав, де б придбати це насіння. Тепер,щиро дякуючи вам матиму дороговказ. Правда цього року вже не вдасться це зробити - я в дочки у Голландії, бавлюся з внуками , буду до лютого тут...
|
|
|