Re: Коронавирус
...треба мабудь відкрити тему ЯК ЗАРОБИТИ НА КОРОНАВіРУСІ...
Не факт , но в пресі ще немає ні одного випадку коли пасічник заболів коронавірусом ...
Рекомендації (можна процент за безплатні "совєти" відстєгнути мені)
1. З 100% впевненостю можна переконувати , що хто їсть мед (мінімум по 200грам в сутки ) ще не вмер від корони (якщо ноги двине від того що женя злипнеться , це ж набагато краще , чим від корони ...там хоч на похорон толпа прийде й за упокой випють...).
2. За прополюс , самі напишете ... пока також 100% захист.
3. Стосується АДМІНа , того що ДІМАС : на своєму ютюб каналі виставити відео : ЯК УБЕРЕГТИССЯ ВІД КОРОНИ В ПЕРІОД ЕПІДЕМІЇ --РЕЦЕПТ ГАРАНТУЄ 100% ЗАХИСТ , кількість просмотрів зашкалить і лайків понаставляють...і все що я написав вище , докладно розказати ...
П.С. ...так як "мзду" АДМІНи форуму не беруть , то і мені з ДІМАСА процентів не треба , може тільки вскользь сказати , що дуже дає хороший захист мед від АА і міленьки шрифтом мій номер телефона ...
Даже якщо й буде летальний випадок ... з того світу ніхто не пожалується ...й отговорка хороша є : мало їв меду...
Последний раз редактировалось Андрей Андреевич; 15.03.2020 в 18:46.
|