Показать сообщение отдельно
Старый 01.09.2021, 18:47   #125
Юрій Чугай
Бывалый
 
Регистрация: 20.09.2012
Пчелостаж: 8
Пчелосемей: 50
Ульи: рогатий рут, 10 рам.
Адрес: Україна, Рівненська обл. Володимирець
Возраст: 37
Сообщений: 1,818
Сказал(а) спасибо: 660
Поблагодарили 2,014 раз(а) в 673 сообщениях
Сказал (а) "Не согласен!": 185
Сказали "Не согласен!" 62 раз(а) в 47 сообщениях
Файловый архив: 1
Закачек: 0
Вес репутации: 434
Юрій Чугай имеет неукоснительную репутациюЮрій Чугай имеет неукоснительную репутациюЮрій Чугай имеет неукоснительную репутациюЮрій Чугай имеет неукоснительную репутациюЮрій Чугай имеет неукоснительную репутациюЮрій Чугай имеет неукоснительную репутациюЮрій Чугай имеет неукоснительную репутациюЮрій Чугай имеет неукоснительную репутациюЮрій Чугай имеет неукоснительную репутациюЮрій Чугай имеет неукоснительную репутациюЮрій Чугай имеет неукоснительную репутацию
По умолчанию Re: Итоги медосбора 2021

Цитата:
Сообщение от Лиза Посмотреть сообщение
З якого це дива травневий вiдводок (бджолопакет)я повинна прирiвнювати до зимувалої сім ї. У Вас що на травень зимувала сім'я має силу в 4 -6 рамок? Я на початок травня зазвичай із зимувалих сімей уже роблю відводки і в липні з цих відводків отримую соняшникового меду не менше чим від перезимувалої сім'ї.
Що Вам не подобається в моєму показнику отримано меду на зимувалу?! Я ж порахувала так як Ви хотіли і рахуєте в себе -весь мед поділила на кількість перезимувавших сімей.
А щоб вийшла зрозуміла цифра, то потрібно весь отриманий мед ділити на кількість відкачаних вуликів, як і запропонували в даному опросі.
Цьогоріч як раз такої сили і були.
Якби у вас пасіка не вимерла б і ви робили б ті пакети/відводки від своїх сімей, то, звісно, прирівнювати не потрібно було б. А так у вас вийшло немає бджіл, а звідкись взялись 370 кг.
Я так не рахую на зимувалу і вже не раз писав тут про це. Ви або не уважно читали, або перекручуєте ....
Юрій Чугай вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: