Показать сообщение отдельно
Старый 14.09.2023, 01:31   #2227
Юрий Нефёдов
Бывалый
 
Регистрация: 03.08.2015
Пчелостаж: 3
Пчелосемей: 112
Ульи: Многокорпусные
Адрес: Украина Днепропетровская обл. с. Медичне
Возраст: 41
Сообщений: 4,829
Сказал(а) спасибо: 2,423
Поблагодарили 3,718 раз(а) в 1,235 сообщениях
Сказал (а) "Не согласен!": 142
Сказали "Не согласен!" 115 раз(а) в 82 сообщениях
Файловый архив: 0
Закачек: 0
Вес репутации: 715
Юрий Нефёдов имеет неукоснительную репутациюЮрий Нефёдов имеет неукоснительную репутациюЮрий Нефёдов имеет неукоснительную репутациюЮрий Нефёдов имеет неукоснительную репутациюЮрий Нефёдов имеет неукоснительную репутациюЮрий Нефёдов имеет неукоснительную репутациюЮрий Нефёдов имеет неукоснительную репутациюЮрий Нефёдов имеет неукоснительную репутациюЮрий Нефёдов имеет неукоснительную репутациюЮрий Нефёдов имеет неукоснительную репутациюЮрий Нефёдов имеет неукоснительную репутацию
По умолчанию Re: Пчеловодство по справочнику Стеля

Що не порохобот, так нічого не знає про Ротердам плюс.
Вугілля де добувалось? В Україні. Логістика звідки? З України
Так якого дідька ми купували його по цінам ротердамської біржі плюс доставка з Ротердаму? Які схеми вам потрібно? Чи ви думаєте порошенко на скільки ідіот щоб виставити ахметову офшорні рахунки для відкату і щоб всі побачили справжні схеми цієї оборудки.Чомусь перед виборами порошенко скасував цю схему, та назвав це перемогою. Ключове слово, перед виборами.
Чесно, от пишу і гидко писати. Нащо мені пояснювати чи то ватнікам чи то порохоботам які були тарифи до Лещенка на залізничні вагони для перевозки руди і як за допомогою Лещенка стали тарифи одинакові, що для руди-вугілля що доя зерна. 5 років ахметов возив руду по спецтарифу. Схеми вам намалювати?
Та схема дуже проста. Вкрасти мільярд, щоб за півмільярда створити армію порохоботів сектантів і задурити голови чоловікам 40+.
Що ви там рахуєте? Та ви в очі калькулятора не бачили. Рахівник. Зомбонули вас кріпко.
Шабуніна читаєте? А що сталося коли порошенко був президентом. Не звертали уваги на Шабуніна? Як так? Він вам все порахував. Всих грановських та кононенків. Слідкували б за ним уважно тоді, дивись би й не позорились своїми калькулятивними здібностями.
Оці ваші маніпулятивні шаблончики над якими попрацювала фабрика тролів просто гидко.
18 свободівців загинуло на майдані. Як же ш Тягнибоківці маніпулювали небесною сотнею. 18 людей зі свободи. Чи значить це, хоч щось? Що верхушка партії Свобода не корупційна. Ні. Не значить. Першому прокурору після майдану носили чемодани грошей щоб тільки Магніцький нічого не робив.
Скільки депутатів минулих скликань встигла пропустити через себе ЄС? А скільки депутатів минулих скликань в Слузі народу? Жодного.
Так навіщо постійно маніпулювати? Бо є накрадені гроші. Бо методи нічим не відрізняються від ватників та трампістів. І відрізняєтесь ви між собою мало. У вас у всих цар в голові. Самі нічого не можете.

Добавлено через 16 минут
"Націоналізація" приватбанку? Ага, зараз. Наївних немає.
Купівля приватбанку за 1 гривню.
КУПІВЛЯ.
ЖОден банк так не куплявся. У всих інших вводили державну адміністрацію в банк, та згодом або його банкротили або НАЦІОНАЛІЗОВУВАЛИ
Приватбанк був куплений за 1 гривню. Ніколи в житті ми тепер Коломойсько не посадим за приват банк( хіба за щось інше). Дяеувати порошенку, він свого колегу відмазав кріпко. А між тим, ще за півтора роки до того, Саакашвілі голосно кричав про націоналізацію привадбанку. Але для порохоботів Саакпшвілі фрік.
Так порохоботи є зі мною в окопах. Але вони не диванні і без калькулятора.
А можна у порохоботів спросити де саме ви читаєте новини?
__________________
Самые раскаленные места в аду предназначены для тех, кто во времена великих моральных испытаний хранил нейтралитет.
Юрий Нефёдов вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
vano (16.09.2023)