Показать сообщение отдельно
Старый 26.03.2014, 14:56   #122
верес
Бывалый
 
Аватар для верес
 
Регистрация: 15.03.2013
Пчелостаж: 5
Пчелосемей: 10
Ульи: БКМФ
Адрес: Україна, ВІнницька обл. г/к пш 49*05'; сд 28*17'. внм 244 м.
Возраст: 64
Сообщений: 8,416
Сказал(а) спасибо: 7,825
Поблагодарили 5,313 раз(а) в 1,357 сообщениях
Сказал (а) "Не согласен!": 344
Сказали "Не согласен!" 201 раз(а) в 150 сообщениях
Файловый архив: 52
Закачек: 0
Вес репутации: 1088
верес имеет неукоснительную репутациюверес имеет неукоснительную репутациюверес имеет неукоснительную репутациюверес имеет неукоснительную репутациюверес имеет неукоснительную репутациюверес имеет неукоснительную репутациюверес имеет неукоснительную репутациюверес имеет неукоснительную репутациюверес имеет неукоснительную репутациюверес имеет неукоснительную репутациюверес имеет неукоснительную репутацию
По умолчанию Re: Политический курс Украины

Цитата:
Сообщение от вэн Посмотреть сообщение
Ни кто нас ни в какое ЕС, не возьмет. Хоть как мы этого хотим.
вэн, що за розуміння проблеми - візьмуть- невізьмуть, ЄС це не та спільнота в яку беруть, та й необов"язково щоб нас взяли, проблема в іншому, чи ми самі маємо бажання в себе, в Україні жити так як живуть в цивілізованій Європі, якщо да, то що ми готові зробити для цього , так я розумію курс на ЄС. і не інакше.
Інший же варіант -Росія,в той варіант якраз просто беруть, то правда, як правда і те, що незавжди знають, що з тим робити після того як взяли приклад -придністров"я, осетія. Наш Крим теж вже взяли, і мабуть нас не питали.
Але питання тут в тому де буде краще в ЄС, чи в ТС, - щоб відповісти поглянем а чи все вже так добре в Росії, що, мабуть там всі вже ситі і щасливі! МАбуть що Ні! Тому для повного щастя їм мабуть невистачало Криму, тож тепер побачим як їх, росію, таке придбання простимулює в розвитку., але ні, це ще не все, їм ще мішають бендерівці, фашисти, то переможуть всіх тоді і заживуть по царськи.
Мій батько фронтовик, деколи задає собі таке питання - чому переможені німці живуть краще, Тож чому, можливо ті хто за ТС знають на це відповідь?
__________________

39 ОДШБр
верес вне форума  
Пользователь сказал cпасибо:
алексеевич (26.03.2014)