Показать сообщение отдельно
Старый 27.03.2014, 10:40   #1128
iqor
Бывалый
 
Регистрация: 08.01.2014
Пчелостаж: 4
Пчелосемей: 10
Ульи: альпійці
Адрес: Україна,Тернопільска обл
Возраст: 48
Сообщений: 345
Сказал(а) спасибо: 358
Поблагодарили 531 раз(а) в 136 сообщениях
Сказал (а) "Не согласен!": 8
Сказали "Не согласен!" 10 раз(а) в 8 сообщениях
Файловый архив: 3
Закачек: 0
Вес репутации: 198
iqor имеет неукоснительную репутациюiqor имеет неукоснительную репутациюiqor имеет неукоснительную репутациюiqor имеет неукоснительную репутациюiqor имеет неукоснительную репутациюiqor имеет неукоснительную репутациюiqor имеет неукоснительную репутациюiqor имеет неукоснительную репутациюiqor имеет неукоснительную репутациюiqor имеет неукоснительную репутациюiqor имеет неукоснительную репутацию
По умолчанию Re: Цена на мед (по регионам)

тільки що з магазину, там окремі відділи належать різним власникам(якщо правильно розумію). у відділі овочі/фрукти стоїть мед в півлітрових банках по 35 грн. постачає його постійно один і той же пасічник з села, що поблизу Тернополя. не знаю який накрут в магазині, та думаю що по 50-60грн для пасічника виходить без проблем. взагалі-то 50-60грн така собі ціна нашого регіону, правда іноді деякі збивають. не дуже задумуючись що буде на наступний рік.
в світі існує ціла політика, якої стараються дотрмуватись виробники однієї продукції. складають наперед плани стосовно кількості продукції, щоби утримувати ціну.
в нашому випадку пропоную пасічникам не збивати ціни, а краще трошки зменшити обороти, чи залишати краще сім"ям мед на зиму, аніж обезцінювати його. та що важливо, ми всі і всюди повинні пропагувати свою продукцію. як мед, так і пергу, молочко, тощо. навчати людей що і для чого, його користь та решту. якщо кожен розкаже та переконає у цьому хоча б по декількох чоловік, ті понесуть інформацію дальше. у виграші будуть всі. ми, як виробники в плані заробітку, покупці в плані здоров"я.
мед потрібно вводити в повсякденне життя як хліб. продукцію бжільництва не можна поставити на конвеєр, тому не існує та не буде існувати світових гігантів, які будуть проводити цілі рекламні компанії. тому ми повинні це робити самі.
давайте порівняєм в що перетворили жвачки. річ, яка нікомі не потрібна та неприносить ніякої користі, кожен день застосовується доброю третиною населення.
тому пропоную створити тему, де викладати свої думки та пропозиції стосовно просування та рекламування своєї продукції. можливо на базі форуму створити сайт, який буде давати чітку та вичерпну інформацію стосовно бжолопродуктів та контакти форумчан, з прив"язкою до регіонів, видів продукції чи якось там ще. і ми зможемо ссилку на цей сайт видавати на різних ресурсах.
а наше живе спілкування позволить часткого корегувати та робити певні висновки стосовно політики ціноутворювання.
по перше ми можемо проводити аналітику, коли, по скільки і як, хто продав мед, в обсязі всієї країни, та частково планувати свої майбутні дії. зрозуміло що тут представленні не всі пасічники України але все ж....
свого роду прфспілка чи кооперація. я зі свого боку можу попробувати вирішити питання з місцевими селянами про цукор, для того, щоби пасічники сходу та півндя змогли його придбати загалом, по прийнятній ціні, минувши перекупів.

Последний раз редактировалось iqor; 27.03.2014 в 10:48.
iqor вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Andruhan (27.03.2014), вэн (27.03.2014)