Цитата:
Сообщение от МЭД
Вощина від Тупоти дуже добра і будують її тоже добре. Але є один недолік вона тоненька і коли дуже спекотно може піти шифером. Но перед тим як наващювати вощину потрібно порівняти і охолодити і тоді як поставити вже ніякого шифера не буде ,як ще і в розріз гнізда тоді швидше відбудують!
|
Буду вчитись - ще лишилось трошки з тої "нещасливої" пачки. Проти вощини від Тупоти нічого не маю, бо нема поки з чим особливо порівнювати.
Добавлено через 12 минут
Цитата:
Сообщение от Ворон
Вам у пригоді стане біологія бджоли,бджоли саме перше,після відбодови вощини
і засіваня чарунок маткою
рамки,все досконало обслідують і ї аж потім після повного обслідування і шліфовки чарунок,матка засіє засів,не треба преплачувати за роботу,яку бджоли поправлять,при неправильній постановці процесу
|
Тобто. ви не бачите необхідності у прополісній вощині? - вважаєте це просто маркетинг? Ви нею користувались?
Добавлено через 10 минут
Цитата:
Сообщение от PDD
Користуюсь вощиною від Домбровського два десятки років, буду використовувати тільки її.
|
За прополюсовану вощину щось можете сказати чи є різниця між нею і звичайною від Домбровського.
Розумію, що все це дуже суб"єктивно, але хочу почути думку кожного.
Дякую всім хто відгукнувся.