Показать сообщение отдельно
Старый 23.03.2015, 10:04   #5
Владимир@
Забанен
 
Регистрация: 02.11.2013
Пчелостаж: 10
Пчелосемей: 1
Ульи: 8 р дадан ( гнездо) и магазины .
Адрес: ЮГ .Украина .
Возраст: 44
Сообщений: 7,439
Сказал(а) спасибо: 5,491
Поблагодарили 2,120 раз(а) в 1,090 сообщениях
Сказал (а) "Не согласен!": 202
Сказали "Не согласен!" 404 раз(а) в 207 сообщениях
Файловый архив: 28
Закачек: 0
Вес репутации: 0
Владимир@ имеет неукоснительную репутациюВладимир@ имеет неукоснительную репутациюВладимир@ имеет неукоснительную репутациюВладимир@ имеет неукоснительную репутациюВладимир@ имеет неукоснительную репутациюВладимир@ имеет неукоснительную репутациюВладимир@ имеет неукоснительную репутациюВладимир@ имеет неукоснительную репутациюВладимир@ имеет неукоснительную репутациюВладимир@ имеет неукоснительную репутациюВладимир@ имеет неукоснительную репутацию
По умолчанию Re: Электроподогрев ульев (за и против)

Цитата:
Сообщение от iqor Посмотреть сообщение
Владимир@, Ви знаходитесь в регіоні, де "дикий взяток" практично відсутній. якщо вірити вказаному у Вашому профілю. та залежні від культур, які висіваються навколо. наскільни розумію, основа соняшник. з цієї причини, Вам буде накладно, утримувати сім"ї без стороньої для них допомоги. причина та, яку вказав раніше, Ваші сім"ї частково втратили чи втрачають свої властивості і без Вашої допомоги їм буде важкувато.
звідси Ви і будуєте свої теорії і практику.
у мене ж навпаки. з трьох сторін ліси та луги. до найблищого поля 2км. тому я можу без великих наслідків "забувати" про бжіл. два роки я взагалі не обробляв сім"ї від кліща. не скажу що це було розумно- але в порівнянні з тими роками, які обробляв- різниці не замітив ніякої. відповідно до цього я будую свою теорію та практику.
тут немає сенсу доказувати хто правий, так як ми визначально стоїмо в різних ситуацііях.
і наші практики не підходять один для другого. але завважу що жодного разу з наших регіонів ніхто не поїхав у ваш регіон за відводками. а навпаки. тому в плані сили сім"ї та решти, практика більш наближена до природніх умов, дає фору іншій.

відносно смачнішого меду. так і роблю. більша половина різнотрав"я.
И от клещя лучьше обработать(хоть на трёх семьях-выяснить так сказать обстановку заклещености) батя мой как и вы лет 10 назад также рассуждал-потерял всю пасику в один не очень прекрасный год -тогда у него было 8 не так обидно -причина клещь-тупо зажрал-он полынь и чеснок подлаживал и говорил что пчёлы пропхнут))-теперь мнение поменял-занимаеться лет 20 с лихуем))а так смотрите ваши питомцы
Владимир@ вне форума   Ответить с цитированием