Re: Интернет-магазины пчелоинвентаря
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. Зарегистрироваться...]
На конец-то КИЕВОБЛБЖОЛОПРОМ за столько лет разродился на сайт и магазин. А вощина реально бомба. Не врут. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Ну хотя бы так: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. Зарегистрироваться...]
|
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. Зарегистрироваться...] Тричі користувався послугами Харків'ян.
Вцілому задоволений. Телефонні консультації надають, не намагаються "аби впихнути" - відмовили мене від купівлі рамочних пластикових годівниць, за що я їм вдячний. Купляв 2 бджолопакети карпатки. Приїхав сам забирати, дали на вибір. Рамки правда старі, на перетопку. Матки дворічні. Воскової молі вистачало. Тим не менше меду принесли, розвинулись гарно як для початківця бджоляра. Купив у них також через "нову пошту" костюм пасічницький, а також медогонку. Медогонка алюмінієва, нова, тільки з виробництва. Довго вимивав, алюміній давав сірий колір на ганчірці, для заспокоєння душі вкрив поверхню прополісовим лаком. Напартачив виробник правда з касетами,в одну з трьох касет треба постаратись щоб рамка нормально влізла... Відбирає час, треба подумати як там розігнути можна. [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. Зарегистрироваться...] Тут не купляв нічого, але сподобалися вичерпні відповіді працівника магазину при листуванні електронною поштою. Все пояснив терпляче і без роздратувань, як часто буває в інших місцях. [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. Зарегистрироваться...] Виробник вуликів який не хоче підтримувати бджоляра початківця і заморочуватись з пересиланням невеликої партії рамок. Оптовики... [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. Зарегистрироваться...] Виробник вуликів в якого я купив 2 вулики і більше не хочеться. А самому було б дуже цікаво почути хоч якийсь відгук про [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. Зарегистрироваться...] Перший виробник вуликів "в шип" в Україні. Що насторожує: - немає адреси виробництва на сайті, що несерйозно. Правда я навів довідки і за непідтвердженою інформацією виробництво знаходиться в Одесі. - не збираються відповідати на мій і-мейл. Спробую на днях зателефонувати. Або якщо хто може дати координати перевіреного виробника вуликів (сюди або в приват) буду вдячний. |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Вже в машині на всю вікна повідкривали, самі мерзли (ніч), а бджіл намагались провітрити, поки з решіток не перестало йти вологе й гаряче повітря. Цитата:
|
Ось тут силка виробника інвентаря з пластмаси: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. Зарегистрироваться...]
Заслуговують уваги пилкозбірники,бджоловидал чі,льоткові загороджувачі з пластмаси класичні та круглі,йожик епс ітд. За ці всі товари ви переплачуйте коли купляєте в інших інтернетмагазинах. Ціни біля товару немає, а збоку значок "Скачать в формате doc". |
Цитата:
Спеціалізуються виключно на 10-ти рамочниках (дадан, рут, полурамка). Наскільки я зрозумів щось інше згодні братися виготовити за умови великої партії.:( |
Текущее время: 02:28. Часовой пояс GMT +3. |