Re: Сейчас на пасеке 2019
Заздрю в кого добре облітались,а тут невеличкий + поривистий вітер ,на неділю обіцяли тепло і сонячно-думав попрацювати,тільки що зайшов на прогноз вже такого не обіцяють.Побачимо .Цього року в мене зїли дійсно більше як звичайно(може сімї сильніші),не знаю.Останій ГВ -соняшник-качав по максимуму,потім добре годував ,подивився в другій половині вересня-думав що буду плакати так підїли,дивлюся через тиждень -хоть відкачуй,виявляєтьсь за 700 м.зацвило велике поле ріпаку(напевно падалішний) .Я за звичай ні ріпакового,ні соняшникового меду на зиму бджолам не залишаю,але цей свіжак мусив залишити тільки для профілактики дав полину.Недавно на форумі прочитав за червоний перець-можливо спробую навесні в гемеопатичних кількостях.А полин дійсно сильно допомогає,
Добавлено через 22 минуты Цитата:
Добавлено через 16 минут Цитата:
|
Тільки що покидав поверх гнізд подушки. Всі живі, і це найбільше радує. Засилля мишей продовжується, точно треба на наступну зиму щось робити з льотками. Збуджені вже третина сімей, що не радує, але сподіватимемося на краще. Візуально меду вже під"їли чимало, знаю, що це не так, та все одно починаю тривожитися.
Наступного разу до бджіл, коли погода позволить по-швидкому переглянути гнізда. |
Цитата:
|
Фильтр воздушный б/у с грузовиков или трактора найдите, там сетка металл , как раз диаметр тот, что надо. Режете на полоски и на леток, пчела проходит, мыши - нет.
|
Вложений: 2
Вчера прослушал семьи, живы все, полегчало на сердце..решил положить начало новому сезону, загрузил бочки канистры и поехал ночью заправил бензин на выезд на акацию..пока цены ниже..вроде бы мелочь а ощущение начала подготовки..начала сезона..
|
Вложений: 1
Цитата:
|
Зимуем дальше, пакет с медом втоптали, дали следующий.Из данного меда процентов 30 употребили, обновили запасы.Расплод на лицо.Одну быстренько глянули.Остальное табу.[Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. Зарегистрироваться...][Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. Зарегистрироваться...][Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. Зарегистрироваться...][Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. Зарегистрироваться...]
|
Цитата:
А в борті теж залазять?:ah: |
Цитата:
|
Цитата:
|
Текущее время: 03:02. Часовой пояс GMT +3. |