|
Купимо в Кривому Розі соняшниковий, акацієвий та мед з різнотрав"я
ТОВ "Меганом-АП" продовжує купляти мед:
- соняшниковий по 27 грн/кг; - різнотрав'я з акацією від 30 до 50 грн/кг в залежності від співвідношення Фруктоза/Глюкоза (передаєте нам зразок 150г і ми говоримо, яку ціну готові дати). Пасічник привозить мед нам на склад (Кривий Ріг, Окружна, 12), перевіряємо на антибіотики протягом тижня і оплачуємо або повертаємо мед. Закупівлею займається Дектярьов Генадій - м.т. 067 1742877, т/ф 056 4095717. |
Re: Куплю мед
Цитата:
|
Цитата:
Чи робите аналіз попередньо переданому образцю? Пересилка образця за чиї кошти? П.С. ...мій колега також передавав на таких умовах в Вінницю...закінчилось що мед приймуть по 26грн...а там соняха було процентів 10 не більше. В Вашій "конторі" так не роблять ? |
Цитата:
- по зразку вимірюємо фруктозу, глюкозу, вологість, діастазу, ГМФ, електропровідність, робимо пилковий аналіз; - зазвичай, питання оплати доставки не виникало, можемо оплатити; - як Ви визначили вміст соняшника? Ціну назначаємо відповідно до Ф/Г та вологості; - як "не робить"? |
Цитата:
Цитата:
|
ТОВ "Меганом-АП" продовжує купляти мед:
- соняшниковий по 28 грн/кг; - різнотрав'я з акацією від 30 до 50 грн/кг в залежності від співвідношення Фруктоза/Глюкоза (передаєте нам зразок 150г і ми говоримо, яку ціну готові дати). Пасічник привозить мед нам на склад (Кривий Ріг, Окружна, 12), перевіряємо на антибіотики протягом тижня і оплачуємо або повертаємо мед. Закупівлею займається Дектярьов Генадій - м.т. 067 1742877, т/ф 056 4095717. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|