|
Продам насіння фацелії і гірчиці
Продам семена фацелии 2015г. урожая. Имею в наличии 300кг.Семене прочищенные. Цена 50гр.за кг. Номер телефона 0667244183.
|
Re: Семена фацелии.
Мін.партія яка?
|
5кг
|
:ura1:хочу хочу ,що за сорт і через скільки часу від висіву до перших квіток в днях,петаюсь тому що на стаціонарі хочу висіяти для після окацієвого взятку,щоб роботу мали девушки, а так як іду на розшириня пасіки то і на другому точку хотілось висіяти там приблизно 50 соток ,думаю для 10 відводків будеть підтримок на бевзятковий період, адже відводки буду робити з своїх сімей, після акації. лиш матки покупні :ah:
|
Фацелія піжмолистна. Зацвітає приблизно через 2 міс. після посіву, залежно від погоди і родючості грунту.
|
Цитата:
|
По нормі 10-12 кг, а в ручну трошки більше, дивлячись як людина вміє сіяти.
|
Вміє сіяти мішаючи з половини з піском. Бо без піску дуже швидко насіння закінчувалось :ah::)
А якби його кілограмів 6 вашої фацелії отримати? |
Цитата:
|
А чим відрізняється сорт "Аленка", що активно рекламує інститут ім. Прокоповича від звичайної фацелії?
Добавлено через 3 минуты Відносно якогось взятку на моїх площах висіву - я про те навіть і не думаю. То так, аби земля не заростала бурянами, та може на середині цвітіння на сіно спробую. Хоча коза, су...ка, навіть зелену фацелію весною не захотіла - лишилося пару кущів з осені. |
Текущее время: 04:02. Часовой пояс GMT +3. |
|