Показать сообщение отдельно
Старый 20.02.2017, 09:22   #75
Ворон
Бывалый
 
Аватар для Ворон
 
Регистрация: 14.04.2012
Пчелостаж: 25
Пчелосемей: 60
Ульи: ,вулик
Адрес: Україна.
Возраст: 53
Сообщений: 13,241
Сказал(а) спасибо: 8,382
Поблагодарили 19,427 раз(а) в 4,862 сообщениях
Сказал (а) "Не согласен!": 714
Сказали "Не согласен!" 285 раз(а) в 220 сообщениях
Файловый архив: 75
Закачек: 0
Вес репутации: 2754
Ворон имеет неукоснительную репутациюВорон имеет неукоснительную репутациюВорон имеет неукоснительную репутациюВорон имеет неукоснительную репутациюВорон имеет неукоснительную репутациюВорон имеет неукоснительную репутациюВорон имеет неукоснительную репутациюВорон имеет неукоснительную репутациюВорон имеет неукоснительную репутациюВорон имеет неукоснительную репутациюВорон имеет неукоснительную репутацию
По умолчанию Re: Предупреждение об ответственности за незаконную рубку деревьев

Цитата:
Сообщение от Andruhan Посмотреть сообщение
Ярослав, морений дуб може й ріже, але суха акація цепок садить дуже добре! Пиляв ще Уралом сандвіковським цепком, і зараз STIHL 341 з нормальними цепами(до-речі, закінчуються, буду вдячний, якщо підкажете де взять), так різниця між сирою та сухою акацією дуже суттєва!
А ніхто і не сперечався що вона тверда,але пока я такого дерева не зустрічав.щоб я одним цепом(без заточки) не порізав його на чурки при потребі,найтвердіша деревина,це засохлий берест,з шини іскри проскакують,хто з ним зустрічався,знає про що мова,в нас з цепами проблем немає,є в районі фірмовий магазин Штіль,де продається вся техніки згаданої фірми,розхідники беру тільки в них,тому міф що одним деревом посадили цеп супер штіль можна переносити в тему міфі.

Добавлено через 4 минуты
Цитата:
Сообщение от Andruhan Посмотреть сообщение
Когда-то уже писал, у нас рядом гранитный карьер, рубят щебень, отсев... С трёх сторон обсажен сосновым лесом, так вблизи карьера, никто пилить не хочет, цепки садятся конкретно, на сырой сосне, от пыли!
В такому випадку,все зрозуміло,він і буде сідати,це сосна корундова,сяде все,в тому числі і стрічкова пилорама ляже,бо останеться тільки полотно,без зубів.

Добавлено через 7 минут
Цитата:
Сообщение от kroxaru Посмотреть сообщение
При работе тянеться ....
Ну незнаю,якщо такий ланцюг,тоді питаня знімається,ділки привозять ланцюги в котушках і склепують в потрібний розмір,в нас прямо при покупцеві роблять цеп з котушки,мені з ними не подорозі,при покупці ланцюга в фірмовуму магазині,я одним цепом ріжу цілий сезон,тобіш 4-5 місяці,але це в лісі,де деревина чиста,без землі і інших протиприродніх домішок
__________________
Вік живи,вік учись.
Ворон вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Andruhan (20.02.2017)