Re: Makita MLT100
Не знаю, але не маючи можливості заплатити більше, придбав Makita MLT100. Як пояснили менеджери інтернет магазинів, користувачі, то японцями у нас не пахне. Отже виробництво Китай, 3 роки гарантії. З доставкою близько 13,5 тис.грн.
Ще не пробував у роботі, але з огляду, важко сказати чи вийде толк з каретки, тай розміщена вона дещо задалеко, люфтить, дирчить, приклинює - спробую виправити. З боку оператора каретка дещо виступає за рівень стола, але кріпиться болтами, думаю поправлю. Вкладиш пластмасовий мав вже тріщину біля одного з прижимних болтів, треба буде замінити на 0-вочку, щилина під пильний диск завелика.
Але порівнюючи з Могилев ИЭ 6009 А 4.2, це вже щось. Повністю всі деталі ергономічно кріпляться на станку, диск 1,9 мм (непогано), гальмо двигуна, величезний стіл, що доречі вивелело його на позицію №1.
Звісно коли порівнювати з дорожчими станками, то далі не треба, але і там користувачі розповідають про подібні недоліки. І в цьому класі станків різних фірм тіж самі недоліки.
Одним словом я вже знав, що беру за таку вартість, про саморобну каретку (для торцовки) планував, упор подивлюся.
Поки що так. А далі робота.
І золоті слова сказав наш форумчанин Олексій Медяник "Медаль", будь-який станок треба підганяти під себе.
Последний раз редактировалось спасатель 101; 13.02.2018 в 10:43.
|