Показать сообщение отдельно
Старый 02.03.2013, 21:04   #6
Орієць
Бывалый
 
Аватар для Орієць
 
Регистрация: 08.01.2012
Пчелостаж: 6
Пчелосемей: 10
Ульи: Aльпійці, двокорпусні
Адрес: Україна, Луганська обл., м.Старобільськ
Возраст: 57
Сообщений: 1,436
Сказал(а) спасибо: 1,668
Поблагодарили 734 раз(а) в 132 сообщениях
Сказал (а) "Не согласен!": 4
Сказали "Не согласен!" 6 раз(а) в 4 сообщениях
Файловый архив: 1
Закачек: 0
Вес репутации: 296
Орієць имеет неукоснительную репутациюОрієць имеет неукоснительную репутациюОрієць имеет неукоснительную репутациюОрієць имеет неукоснительную репутациюОрієць имеет неукоснительную репутациюОрієць имеет неукоснительную репутациюОрієць имеет неукоснительную репутациюОрієць имеет неукоснительную репутациюОрієць имеет неукоснительную репутациюОрієць имеет неукоснительную репутациюОрієць имеет неукоснительную репутацию
По умолчанию Re: Сейчас на пасеке (сезон 2013)

Цитата:
Сообщение от Djon Посмотреть сообщение
P/S Я так и не понял нафига горчица? Прошу прощения за детский вопрос.
Замість перги, якщо у Вас обмаль перги в рамках. До речи я потрохи поклав горчиці та червоного перцю в кормушки зроблені з кришок, як рекомендував зробити шановний beekeeper.

Цитата:
Сообщение от gekach Посмотреть сообщение
Я просмотрел тему несколько раз но интересующую меня инфу не нашел, задал вопрос, через время задал повторно, и получил ответ, а к ответу ещё кучу нравоучений,
gekach, не ображайся.На форумі є користувачи які допоможуть порадою, напр.beekeeper. Правда інколи ці поради суперечать одна одній, маю на увазі поради одного бджоляра порадам іншого. Особливо коли вони дивляться з висоти свого бджолярского стажу. Хоча за мій один рік бджолярства довелось взнати бджолярів, які займаються бджолярством вже не один рік, але мало чого знають в бджолярстві. "Сашко, що таке "апірой", або "апістоп", а як зробити електропідігрів, та таке інше..." Димас написав,що інколи ліньки писати. За день так начортуєшся, що рад місту. Почиташ , та й годі.

Цитата:
Сообщение от Димас Посмотреть сообщение
Всех с началом весны!!!
Навзаєм.
Вчора було +12°С, до обіду сонячно. Найсильніша сімья добре облетілась (десь пару годин). Нажаль не зробив світлину. Мінімум тричи цілий рій бджоли піднімався в повітря. Тільки сильний вітер перешкоджав обльоту. В інших сімьях були лише поодинокі вильоти. Будемо чекати, після 8 березня знову потеплішає.
Орієць вне форума  
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Djon (02.03.2013), Serioga (02.03.2013), stolyar68 (03.03.2013), КРАВА (02.03.2013)