Цитата:
Сообщение от yuasaver
Затравка потрібна при промисловому виготовленні коли час це гроші. А так якщо гратися як у ARTa то центрів кристалізації (пилкових зерен, воскової крошки) і так достатньо можна і без затравки
|
Забрусовий мед первим починає кристалізацію. А в нього й так дрібні кристали. Можна на другий день вже мішати. Потім першу партію додаєш в інші бочки по мірі їх накопичення( відкачки)
Всіх очарованих прошу прийняти участь у акції. Кому ще не вислав свій крем мед, пишіть в приват свою адрессу нової пошти. З мене зразки крем меду(від майонезної баночки, яких поки немає, фасую в півлітрові), ваша доставка.
Умова. Реєстрація на форумі не менше року.
Зверніть увагу, що мною була дотримана одна із головних умов. Змішування меду без пузирьків. Поки опустиш міксер на дно, то в міксері не залишається ніякого повітря. Три роки тому пам'ятаю свій перший досвід із піною. Піни було більше ніж меду. Другий і третій рік вже маю що показати і чим поділитися
https://youtu.be/4ciISKjgLKE