13.01.2020, 18:10
|
#4427
|
Бывалый
Регистрация: 22.05.2018
Пчелостаж: 8
Пчелосемей: 25
Ульи: дадан, лежак
Адрес: Запорожская обл.
Возраст: 31
Сообщений: 635
Сказал(а) спасибо: 253
Поблагодарили 418 раз(а) в 166 сообщениях
Сказал (а) "Не согласен!": 0
Сказали "Не согласен!" 18 раз(а) в 13 сообщениях
Файловый архив: 0
Закачек: 0
Вес репутации: 147
|
Re: Факторы ценообразования на медовом рынке
Цитата:
Сообщение от Happy hiver
Спад в тому числі. Але в Україні відсутній ще ну дуже важливий фактор. Це комунікація між заготівельником і пасічником. І комунікація повинна бути двох типів:
1. Договір.
2. Усний зв'язок, який передбачає довіру одного до одного.
Наприклад, звонить (чи пише, чи публікує в Ютубі) заготівельник і каже: "Друже, у нас жопа. Німці не хочуть купувати мед тому, що в них переповнені склади. Ось подивись на діаграми, які свідчать перенасищення ринку і тобі не вру". Пасічник чеше голову і каже: "Бачу, що ти мене не дуриш. Що будемо робити? Я можу поступитися ціною, щоб всім нам було краще". Ну якось так...
Ось ще для порівняння. Минулого року вартість пакетів стартувала від 1500 гривень, в середньому були по 1300 грн. Потім ціна опустилася до 500 грн.
В цьому році деякі кажуть, що дешевше 1000 продавати не будуть і крапка. А інші вже оптовикам продають по 700 грн. І вгадайте, хто більше заробить? І той, що продає по 700 не демпінгує, а просто розуміє, що такий ринок...
|
Было бы странно с этой ценой на мёд, продавать пакеты за 1500.
Отправлено с моего XT1092 через Tapatalk
|
|
|