Показать сообщение отдельно
Старый 13.01.2020, 19:04   #4429
Ромен
Бывалый
 
Регистрация: 21.01.2017
Пчелостаж: 14
Пчелосемей: 50+
Ульи: Дадан, Двукорпусні на 300,та 300 на 145.
Адрес: Сумська обл. м.Ромни.
Возраст: 50
Сообщений: 4,108
Сказал(а) спасибо: 2,718
Поблагодарили 3,254 раз(а) в 918 сообщениях
Сказал (а) "Не согласен!": 102
Сказали "Не согласен!" 33 раз(а) в 32 сообщениях
Файловый архив: 2
Закачек: 0
Вес репутации: 622
Ромен имеет неукоснительную репутациюРомен имеет неукоснительную репутациюРомен имеет неукоснительную репутациюРомен имеет неукоснительную репутациюРомен имеет неукоснительную репутациюРомен имеет неукоснительную репутациюРомен имеет неукоснительную репутациюРомен имеет неукоснительную репутациюРомен имеет неукоснительную репутациюРомен имеет неукоснительную репутациюРомен имеет неукоснительную репутацию
По умолчанию Re: Факторы ценообразования на медовом рынке

Цитата:
Сообщение от Happy hiver Посмотреть сообщение
Друзі, щось скучно у нас тут. Тому підкину теорію зради...
Ось дивіться. Є пасічники, є заготівельники. Наприклад перестаємо продавати мед. Далі заготівельникам не вистачає меду, щоб закрити контракт. Що вони роблять? Правильно, або бадяжать цукровий сироп, або домішують китайський. Далі бюргери знаходять в меді якусь фігню, повертають мед назад (або утилізують), закривають доступ українського меду на 10 років в Європу. І все, нікому мед не потрібен навіть по 10 гривень. Що скажете?
Так вони так і роблять ,тому і ринок штатів прокохали ,і європейський профукають, стара приказка каже ' У ср.ці дна немає ' не домовимося ми з ними ,нехотять вони працювати за правилами.
Ромен вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Happy hiver (14.01.2020), Игорь_Харьков (13.01.2020)