Цитата:
Сообщение от serhio70
Та в том і вопрос, самому пробувать стрьомно, того й пропоную поучаствовать в клінічних іспитаніях
|
...зразу хочу попередити, що в випробуваннях ніхто не пострадав... всі живі і здорові й готові до нових випробувань на "благо ФОРУМУ" .
Тепер по порядку:
Получив сію чудо вакцину ... спочатку насторожив запах... попробував на "язик" ще по дорозі до дому , показалась "ядрьона"...в вечері вирішив більш детально вивчити вміст бутилки ... як не странно - зайшло хорошо , так і не зрозумів на чому настоянна , мабудь не довго настаювалась..."душа" дрюгу рюмочку попросила через пару хвилин ...й третя не забарилась...потім почалосся стране , такого ще зі мною при "дігустаціях" не траплялось ... зазвичай після того як я "пригублю" я роблюсь спокійний і ледачий , а тут вперше за всю історію в мене виникло бажання як в тому анекдоті НАДО ЧТО-ТО ДЄЛАТЬ...добре що вже була ніч на дворі, а то точно пішов би яблука збирати якби було б видно... на ранок проснувся як ні вчому не бувало ... і так пройшла неділя , самому не вірилось що мене взбудоражило й на "подвиги" потягувало...На наступну неділю вже досконаліше провіряв дію ВАКЦИНИ від СЕРХІО 70 ...відчуття ті ж самі , тільки "доза" вже була солідніша --до 400млітрів, самому інтересно стало, які будуть наслідки ...на чому настояна , такій не зрозумів, но там щось специфічне й знакоме но не понятно (тіпа бузина , но там повинен колір другий бути й наслідки також)...й що Ви думаєте, від такої дози в мене застілья зазвичай закінчується "душевними розмовами" з "білим" братом , а це й не ходив до нього на "сповідь" ...яблука також не пішов збирати (темно дуже на дворі було) ...пішов не здійснивши подвига спати...на ранок (як не странно) , ні в одному "оці", голова "свіжа" ні перегару ,ні тяги щось попити не має...якби не побачив скільки прийняв , подумав що випив тільки рюмочку.
П.С. Іздєліє "стояще", на початку трошки різке (що напрягає) , потім все як по "маслу", "вставляє" мене бодряще (що странно для мого неокрєпшего організму)...після випробувань "пройшовся" по своїй колекції , таких показників не дав ні один "виріб" ...хотілосся б почути на чому настоянна.
Від себе хочу добавити що "колонна ратифікаційна" дійсно супер штука ...наші мєстні любителі ще ніхто не приміняє , ну і пити їхню "бурду" це смертельно для мене...Або фільтрувати так як раніш фільтрував Андруган, або пора переходити всім на "колонну" ...на дворі 21 вік.
Лишив ще трохи на 13 грудня( АНДРЕЯ) , будуть і профі і любителі , послухаю що вони скажуть.
Далі буде...