Показать сообщение отдельно
Старый 30.12.2022, 17:29   #782
Волкотрубенко
Бывалый
 
Аватар для Волкотрубенко
 
Регистрация: 09.10.2015
Пчелостаж: 20
Пчелосемей: 50+
Ульи: лежаки, многокорпусные 10
Адрес: Одесская обл.
Возраст: 46
Сообщений: 6,474
Сказал(а) спасибо: 3,416
Поблагодарили 11,366 раз(а) в 2,398 сообщениях
Сказал (а) "Не согласен!": 136
Сказали "Не согласен!" 228 раз(а) в 139 сообщениях
Файловый архив: 1
Закачек: 0
Вес репутации: 1572
Волкотрубенко имеет неукоснительную репутациюВолкотрубенко имеет неукоснительную репутациюВолкотрубенко имеет неукоснительную репутациюВолкотрубенко имеет неукоснительную репутациюВолкотрубенко имеет неукоснительную репутациюВолкотрубенко имеет неукоснительную репутациюВолкотрубенко имеет неукоснительную репутациюВолкотрубенко имеет неукоснительную репутациюВолкотрубенко имеет неукоснительную репутациюВолкотрубенко имеет неукоснительную репутациюВолкотрубенко имеет неукоснительную репутацию
По умолчанию Re: Сейчас на пасеке 2022

Цитата:
Сообщение от Лиза Посмотреть сообщение
Щоб нарешті всі зрозуміли, чому у Вас безпрограшний варіант напишіть правдиву інформацію скільки гектар соняшнику кожного року сіється біля Вашої пасіки в радіусі 4 км. І щоб зрозуміли наскільки безпрограшний, напишіть правдиву інформацію скільки меду всередньому отримуєте на відкачаний вулик. А все інше якось скучно, всі ми не перший рік пасічникуєм і в кожного з нас самі роботящі бджоли, а ми біля них самі більші специ
На мою думку, є єдиний правильний спосіб підрахунку. Це -кількість меду на зимувалу сім'ю. При цьому враховуються всі які перезимували. Не важливо слабка чи сильна, без помічниць. Помічниця це сімья утворена в поточному сезоні.
А Ви б іще запропонували рахувати на льоток. Взагалі, я вже не в тому пасічному віці щоб бігати рахувати вулики, тим паче з яких відкачував а з яких ні. Зараз не веду жодного журналу, так що максимум що можу підрахувати ще кількість вуликів з яких в кінці квітня вилітають бджоли. Не важливо якої сили сім'ї, бо ,я про це не знаю, так як не заглядаю. І потім цю кількість враховую в кінці сезону. Навіть якщо там було дві рамки бджіл без матки.
Соняшника сіють вдосталь, в цьому році як ніколи багато. Тільки посуха завадила. Мінімальне завдання виконали, по бідону принесли. Так що після роздрібної реалізації ще й експортерам десять бочок залишилось.
__________________
Познай пчел-познаешь весь мир!
Волкотрубенко вне форума  
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
gardener (30.12.2022), nik291 (02.01.2023), Лиза (30.12.2022)