Цитата:
Сообщение от Ворон
Я вибачаюсь в товариства пасічників,але мене турбує таке захворюваня як грибок ніг,привіз давно з армії,раніш не дуже турбувало,цього року на ногах зробились ранки,боляче ходити,порадьте,хто стикався з такою неприємність,або чув,чим можна боротись з ним,всім буду вдячний за поради.
|
Службу проходив в Угощині, і теж у багатьох був грибок. Сан частина мало що допомогала, лікували місяцями, тільки перев*язка, гноєточіння і все лікування. Ми винайшли свій спосіб лікування, і до речі на мій погляд самій єфективний, за неділю гнойні рани затягували. Рецепт ( тільки не гидувати і не осміювати) На ніч миємо ноги простим хоз. милом, витираємо на сухо, а потім на свої ж ноги (пробачте) мочимось, чекаєм доки висохнуть і так лягаєм спати. В раці тільки помити хоз. милом. В день носити взутя таке, щоб ноги не потіли. І так з тиждень, за тиждень все повинно затягнути, (як що це гнойники схожі на кшталт віспи). Як що є внук то нехай він цю процедуру робить що вечора, дитяча сече допоможе ще краще. А коли гнойні рани затягнуть, найдіть мазь (ми її називали Таймурова) і на ніч через день мажте мазью Таймурова. Так пів батареї вилікували гнойні рани.