|
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
26.01.2019, 21:08 | #10 |
Бывалый
Регистрация: 21.01.2017
Пчелостаж: 14
Пчелосемей: 50+
Ульи: Дадан, Двукорпусні на 300,та 300 на 145.
Адрес: Сумська обл. м.Ромни.
Возраст: 50
Сообщений: 4,108
Сказал(а) спасибо: 2,718
Поблагодарили 3,254 раз(а) в 918 сообщениях
Сказал (а) "Не согласен!": 102
Сказали "Не согласен!" 33 раз(а) в 32 сообщениях
Файловый архив: 2
Закачек: 0
Вес репутации: 626 |
Re: Факторы ценообразования на медовом рынке
Подивився відео Руслана ,виникла маса запитань: кооператив -це можливо у нас?, думаю ні ,я навіть не уявляю ,що таке має статися ,що би ми обєдналися . Далі ціна меду -,80% бджолярів не може визначитися яку він вважає ціну достойною за кг на опт. Мед- ми не знаємо чим торгуємо ,"пасічник привозе гречку ,заготовач вмочив палець у відро скуштував і каже ,що це сонях, рідкий, недозрілий,та ще й закис бо перегрітий" ,знаєте скільки людей стушується і будуть просити що б забрав по чім є ?! МЕД у вулику та у пасічника ,він не технічний і не індустріальний ,а НАТУРАЛЬНИЙ кінцевий продукт. Візьміть мед у магазині ,акацію ,липу ,гречку і відправте як свій на пилковий аналіз (на антибіотик можете не робить там 200%) він не пройде жодного аналізу.Оце все разом і є фактором ціноутвореня.
|