|
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
07.05.2021, 18:31 | #141 |
Бывалый
Пчелостаж: 12
Пчелосемей: 20
Ульи: Украинские лежаки
Поблагодарили 968 раз(а) в 273 сообщениях
Сказал (а) "Не согласен!": 6
Сказали "Не согласен!" 8 раз(а) в 4 сообщениях
Файловый архив: 0
Закачек: 0
Вес репутации: 405 |
Re: Сейчас на пасеке 2021
Перечитав уважно про потрави,з чимось згаден,з чимось ні,можливі варіанти ,що бджоли пропали від якоїсь іншої болячки,а списують на потраву і навпаки.В нас за потрави не було чути ні разу,можливо тому що в самого крупного фермера пасіка біля 200 вуликів,а можливо просто порядні люди.В минулому році на початку червня пару неділь дуже сильно жалили,неможливо було вийти з хати,оце я думаю щось хапнули ,але залишались живі,потім перейшло,Бігунець тоді писав ,що напевно прийдеться бджоли міняти,так жалять,до речі,давно не чув Бігунця среди здесь,чи державною правильно-среди тут?Робити шкоду фермерам не варто,хіба вже дуже край,можете хотіти зробити одному,а пострадають їнші,знаю з особистого досвіду,ще дитиною ставив під крільником ловушку на куницю,а в першу ж ніч забив їжака,більше не ставив.
|
3 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
11.05.2021, 21:56 | #142 |
Бывалый
Пчелостаж: 7
Пчелосемей: 250+
Ульи: разная
Поблагодарили 10,692 раз(а) в 2,170 сообщениях
Сказал (а) "Не согласен!": 0
Сказали "Не согласен!" 54 раз(а) в 43 сообщениях
Файловый архив: 0
Закачек: 0
Вес репутации: 1648 |
Re: Сейчас на пасеке 2021
...якщо не бачете як обробляють поля ,то це не факт що їх не обробляють ...а про потрави в Дунаєвецькому районі "доповідаю" : вчора в Шатаві так стрекоза "фігачила" в 12 часов дня , що вітер "труйку" через посадку на друге поле передував і стояв туман ...бджоли там не травились, вони падали замертво зразу...